2023, Bruin, Golvend, Halflang, Herenkapsel, Herfst, Kort, Kuif, Mannenkapsel, Najaar, Nonchalant, Voorjaar, Warrig, Winter, Zomer

Lange lokken voor mannen

Lange lokken

Nu we het jaar afsluiten, kijken veel mannen vooruit naar het nieuwe jaar en alles wat dat te bieden heeft. Een van de grootste trends voor het komende jaar is een kapsel dat bovenop iets langer is en nonchalant gestyled. Deze look is perfect voor mannen die wat extra lengte aan hun haar willen toevoegen zonder aan stijl in te boeten.

Verschillende stylen

Het mooie van dit kapsel is dat het op veel verschillende manieren gestyled kan worden. Of je nu streeft naar een meer klassieke look of de voorkeur geeft aan een modernere kijk op de stijl, je zult zeker iets vinden dat voor jou werkt. Voor extra lef kun je zelfs wat kleuraccenten aan je haar toevoegen. Dit kan gemakkelijk met tijdelijke kleurstoffen of haarlak en geeft je een extra randje.

Verzorging

Zoals bij alle kapsels is een goede verzorging essentieel. Voor het beste resultaat moet je de juiste producten gebruiken om de stijl op zijn plaats te houden en je haar gezond te houden. Zorg ervoor dat je een shampoo en conditioner gebruikt die specifiek op jouw haartype zijn afgestemd. Zo blijft je haar gezond en goed gevoed. Voor extra bescherming is een leave-in conditioner of olie een goede optie. Dit houdt je haar gehydrateerd en beschermt het tegen schade door hitte. Je moet ook investeren in een hittebeschermer om te voorkomen dat je haar beschadigd raakt door stylingapparaten zoals stijl- en krultangen.

Tijdsbestendig

Met een beetje extra moeite kun je dit kapsel het komende jaar gemakkelijk onderhouden. Het is de perfecte keuze voor mannen die wat extra lengte aan hun haar willen toevoegen zonder aan stijl in te boeten. En als je extra lef hebt, kun je zelfs wat kleuraccenten toevoegen voor een extra randje. Deze look zal het komende jaar zeker immens populair zijn, dus doe mee en begin je haar te stylen om de trend voor te blijven.

Dit vind je misschien ook leuk...