2023, Bruin, Herenkapsel, Herfst, Kort, Mannenkapsel, Najaar, Opgeknipt, Voorjaar, Winter, Zomer

Kort stoer herenkapsel

Stoer herenkapsel

  Ben je op zoek naar een nieuw kapsel dat gemakkelijk te onderhouden is en er geweldig uitziet? Kijk dan niet verder dan dit prachtige korte kapsel, dat perfect is voor mannen van alle haartypes. Met kort geknipte zijkanten en een korte bovenkant is dit een kapsel dat zowel stijlvol als ongelooflijk onderhoudsarm is, waardoor het ideaal is voor wie op zoek is naar een probleemloze stijl.

  De eerste stap om deze look te bereiken is ervoor te zorgen dat je de juiste lengte haar hebt aan de zijkanten en de bovenkant. Voor de zijkanten moet je streven naar een lengte net boven de oorlel, terwijl de bovenkant iets langer moet zijn. Zodra je de juiste lengte hebt, kun je beginnen met het stylen van je haar om de gewenste look te creëren.

  Een van de leuke dingen van dit kapsel is dat het zeer veelzijdig is, wat betekent dat je ermee kunt spelen om de juiste look voor jou te vinden. Als je bijvoorbeeld dikker haar hebt, kun je voor een iets langere lengte aan de zijkanten gaan, terwijl mensen met dunner haar een kortere stijl flatterender vinden.

  Voor welke lengte je ook kiest, de volgende stap is het gebruik van een stylingproduct om je haar definitie en textuur te geven. Gel of wax zijn hiervoor ideaal en zorgen voor een nette en verzorgde afwerking. Zodra je haar op zijn plaats zit, gebruik je een föhn om een natuurlijk ogende afwerking te creëren.

  Dus als je op zoek bent naar een nieuw kapsel dat zowel stijlvol als onderhoudsarm is, dan is dit mooie korte kapsel de perfecte keuze. Met de juiste lengte en het juiste product kun je gemakkelijk een prachtige stijl creëren die zowel gemakkelijk te onderhouden is als er geweldig uitziet.

  Dit vind je misschien ook leuk...