Wat zijn de beste mannenkapsels

 1. De buzz cut: dit korte kapsel is een klassieker die altijd in stijl is. Het is makkelijk te onderhouden en ziet er strak en professioneel uit.
 2. De high and tight: dit militaire kapsel heeft een korte rug en zijkanten met wat meer lengte bovenop. Het is een stoere look die goed past bij een sportieve en actieve levensstijl.
 3. De crew cut: een andere militaire favoriet, de crew cut is vergelijkbaar met de buzz cut, maar met iets meer lengte bovenop. Het is een geweldige optie voor mannen die hun haar kort willen houden, maar toch wat volume en textuur willen.
 4. De side part: dit klassieke kapsel is perfect voor mannen die een nette en gepolijste uitstraling willen. Het haar wordt aan de zijkant gescheiden en de bovenkant heeft genoeg lengte om naar achteren te kammen.
 5. De undercut: de undercut is een populair kapsel voor mannen, waarbij de zijkanten en achterkant kort worden geschoren en de bovenkant lang wordt gehouden. Het kan op verschillende manieren worden gestyled en is geschikt voor verschillende gezichtsvormen.
 6. De comb over: een andere klassieker, de comb over is een stijlvol kapsel dat zowel voor formele als informele gelegenheden kan worden gedragen. Het haar wordt aan de zijkant gescheiden en naar de andere kant gekamd voor een nette en gepolijste look.
 7. De quiff: de quiff is een kapsel met een lange bovenkant die naar achteren is gekamd en omhoog is gestyled voor extra volume. Het is een stijlvol en modern kapsel dat geschikt is voor mannen met verschillende haartypes en gezichtsvormen.
 8. De slick back: dit kapsel is vergelijkbaar met de quiff, maar met minder volume aan de bovenkant en een strakker gestileerde achterkant. Het is een geweldige optie voor mannen die een gepolijste en professionele uitstraling willen.
 9. De textured crop: dit kapsel is kort aan de zijkanten en achterkant en heeft wat meer lengte bovenop voor textuur en volume. Het is een stijlvolle en moderne look die geschikt is voor verschillende haartypes.
 10. De messy crop: dit kapsel heeft een vergelijkbare lengte als de textured crop, maar met een meer rommelige en warrige uitstraling. Het is een geweldige optie voor mannen die een meer casual en nonchalante look willen.
 11. De afro: dit kapsel is populair bij mannen met natuurlijk krullend of kroezend haar. Het haar wordt aan de zijkanten kort gehouden en naar boven gestyled voor een volumineuze en opvallende look.
 12. De man bun: de man bun is een populair kapsel voor mannen met lang haar. Het haar wordt in een knot bovenop het hoofd vastgebonden voor een stijlvolle en modieuze look.
 13. De ponytail: de ponytail is een andere optie voor mannen met lang haar.
 14. De low fade: dit kapsel heeft korte zijkanten en een geleidelijke overgang naar langer haar aan de bovenkant. Het is een populaire keuze voor mannen die een moderne en gestroomlijnde look willen.
 15. De mid fade: vergelijkbaar met de low fade, maar met de overgang op een hoger punt op het hoofd. Dit kapsel heeft kortere zijkanten en een middellange lengte bovenop.
 16. De high fade: deze fade begint hoog op het hoofd en gaat geleidelijk over in langer haar aan de bovenkant. Het is een geweldige optie voor mannen die een dramatisch contrast tussen de lengtes willen.
 17. De skin fade: dit kapsel heeft zeer korte zijkanten die geleidelijk overgaan in de langere lengte bovenop. De overgang is zo kort dat het lijkt alsof de huid van het hoofd overgaat in het haar.
 18. De slicked back undercut: dit kapsel is een combinatie van de slick back en de undercut. De zijkanten en achterkant zijn kort geschoren en de bovenkant wordt naar achteren gestyled voor een gepolijste en stijlvolle look.
 19. De messy fringe: dit kapsel heeft kortere zijkanten en een rommelige, warrige pony aan de voorkant. Het is een geweldige optie voor mannen met een iets langer haar die een nonchalante en informele look willen.
 20. De short crop: dit kapsel heeft zeer kort haar overal op het hoofd. Het is een gemakkelijk te onderhouden en strakke look die perfect is voor mannen die geen tijd willen besteden aan hun kapsel.
 21. De long slick back: dit kapsel heeft lang haar dat naar achteren wordt gestyled voor extra volume en een gepolijste uitstraling. Het is een geweldige optie voor mannen met dik haar.
 22. De curly fringe: dit kapsel heeft kortere zijkanten en een volumineuze, krullende pony aan de voorkant. Het is een populaire keuze voor mannen met natuurlijk krullend haar.
 23. De comb over fade: dit kapsel combineert de comb over met een fade aan de zijkanten en achterkant. Het is een geweldige optie voor mannen die een nette en gepolijste uitstraling willen.
 24. De messy quiff: dit kapsel heeft een langere bovenkant die naar achteren is gekamd en omhoog is gestyled voor extra volume. Het heeft echter een meer rommelige en nonchalante uitstraling dan de traditionele quiff.
 25. De textured side part: dit kapsel heeft een zijwaartse scheiding en kortere zijkanten met een langere, getextureerde bovenkant. Het is een stijlvolle en moderne look die geschikt is voor verschillende haartypes.
 26. De tapered afro: dit kapsel heeft korte zijkanten en een geleidelijke overgang naar langer krullend haar aan de bovenkant. Het is een geweldige optie voor mannen met natuurlijk krullend haar.
 27. De curly top fade: dit kapsel heeft krullend haar aan de bovenkant met kortere zijkanten die geleidelijk overgaan in het langere haar. Het is een trendy en stijlvolle optie voor mannen met krullend haar.
 28. De messy spikes: dit kapsel heeft korter haar aan de zijkanten en achterkant met een getextureerde, warrige bovenkant die omhoog is gestyled in spikes. Het is een nonchalante en stoere look.
 29. De buzz cut: dit kapsel heeft zeer kort haar overal op het hoofd en is een praktische en gemakkelijke optie voor mannen die geen tijd willen besteden aan hun kapsel.
 30. De man bun: dit kapsel heeft lang haar dat in een knotje aan de bovenkant van het hoofd wordt vastgebonden. Het is een trendy en mannelijke look die geschikt is voor mannen met langer haar.
 31. De crew cut: dit kapsel heeft kort haar aan de zijkanten en achterkant en een iets langer, getextureerde bovenkant. Het is een tijdloze en klassieke look die geschikt is voor mannen van alle leeftijden.
 32. De slicked back pompadour: dit kapsel heeft een getextureerde bovenkant die naar achteren is gestyled en omhoog is getrokken voor extra volume en een gepolijste uitstraling.
 33. De curly undercut: dit kapsel heeft kortere zijkanten en een volumineuze, krullende bovenkant. Het is een populaire keuze voor mannen met natuurlijk krullend haar.
 34. De textured crop: dit kapsel heeft korter haar aan de zijkanten en achterkant met een getextureerde, rommelige bovenkant. Het is een informele en stijlvolle look die gemakkelijk te onderhouden is.
 35. De angular fringe: dit kapsel heeft een scherpe zijwaartse scheiding en een langer, hoekig geknipte bovenkant. Het is een gedurfde en moderne look die geschikt is voor mannen die iets anders willen.
 36. De messy side part: dit kapsel heeft een zijwaartse scheiding en een warrige, getextureerde bovenkant. Het is een nonchalante en stijlvolle look die gemakkelijk te stylen is.
 37. De textured slick back: dit kapsel heeft langere haar aan de bovenkant dat naar achteren is gestyled en omhoog is getrokken voor extra volume en textuur. Het is een moderne en stijlvolle optie voor mannen die iets anders willen.
 38. De spiky fringe: dit kapsel heeft kortere zijkanten en een warrige, piekerige pony aan de voorkant. Het is een informele en stoere look die gemakkelijk te stylen is.
 39. De side swept fringe: dit kapsel heeft een zijwaartse scheiding en een langer, naar voren gestylde pony aan de voorkant. Het is een stijlvolle en klassieke look die geschikt is voor mannen van alle leeftijden.
 40. De Messy Undercut: dit kapsel heeft kortere zijkanten en een warrige, getextureerde bovenkant die gemakkelijk te stylen is. Het is een informele en trendy look die geschikt is voor mannen die iets anders willen. Het kapsel kan op verschillende manieren gestyled worden, afhankelijk van de persoonlijke voorkeur van de drager. Het is een veelzijdig kapsel dat geschikt is voor mannen van alle leeftijden en haartypen.
 41. De high top fade: dit kapsel heeft langere, volumineuze haar bovenop met korte zijkanten die geleidelijk vervagen. Het is een retro en coole look die populair was in de jaren ’90 en onlangs een comeback heeft gemaakt.
 42. De slicked back undercut: dit kapsel heeft kortere zijkanten en een strak gestylde, naar achteren gekamde bovenkant. Het is een stijlvolle en moderne look die geschikt is voor formele gelegenheden.
 43. De comb over fade: dit kapsel heeft een zijwaartse scheiding met een kortere zijkant die geleidelijk overgaat in een langer, gestyled haar aan de bovenkant. Het is een tijdloze en klassieke look die geschikt is voor mannen van alle leeftijden.
 44. De messy quiff: dit kapsel heeft kortere zijkanten en een getextureerde, warrige bovenkant die naar achteren is gestyled in een quiff. Het is een informele en trendy look die geschikt is voor mannen met dikker haar.
 45. De classic side part: dit kapsel heeft een zijwaartse scheiding met kortere zijkanten en een glad gestylde bovenkant. Het is een tijdloze en elegante look die geschikt is voor formele gelegenheden.
 46. De French crop: dit kapsel heeft korter haar aan de zijkanten en achterkant met een langer, naar voren gestylde pony aan de voorkant. Het is een stijlvolle en moderne look die geschikt is voor mannen van alle leeftijden.
 47. De disconnected undercut: dit kapsel heeft een scherpe scheiding tussen kortere zijkanten en een langer, gestyled haar aan de bovenkant. Het is een edgy en stijlvolle look die geschikt is voor mannen die iets anders willen.
 48. De messy fringe: dit kapsel heeft kortere zijkanten en een getextureerde, warrige pony aan de voorkant. Het is een nonchalante en stijlvolle look die gemakkelijk te stylen is.
 49. De short textured crop: dit kapsel heeft korter haar aan de zijkanten en achterkant met een getextureerde, rommelige bovenkant. Het is een informele en stijlvolle look die gemakkelijk te onderhouden is.
 50. De textured side part: dit kapsel heeft een zijwaartse scheiding met kortere zijkanten en een getextureerde, warrige bovenkant. Het is een trendy en stijlvolle look die geschikt is voor mannen die iets anders willen.

Natuurlijk zijn er nog kapsels voor mannen die niet in deze lijst voorkomen, maar ook deze kun je vinden op onze website, al deze kapsel en voorbeelden daarvan kun je vinden op onze website door eenvoudig te zoeken. Je kunt dit vinden rechtsboven op de homepage