2023, Achterover gekamd, Blond, Fade, Herenkapsel, Kort, Mannenkapsel, Opgeschoren, Stijl, Voorjaar, Winter, Zomer

De High Fade: Het jaren ’80 kapsel dat een comeback maakt!

De high fade

De high fade is een modern kapsel dat de laatste jaren aan populariteit heeft gewonnen. Het werd voor het eerst populair in de jaren tachtig als een manier om een edgy, punkrock look te geven. Tegenwoordig is het een veelgebruikte look geworden bij mannen van alle leeftijden.

De high fade is een unieke stijl die zich richt op de lengte van het haar aan de zijkanten en achterkant van het hoofd. Het haar wordt geleidelijk vervaagd van de langste lengte naar de kortste. Hierdoor ontstaat een scherp contrast tussen het langere haar aan de bovenkant en de dicht geknipte zijkanten en achterkant. Afhankelijk van de voorkeur kan de fade hoog of laag worden geknipt, en in verschillende vormen en maten.

Dit kapsel is een geweldige optie voor wie een onderhoudsarme look wil die gemakkelijk veranderd kan worden. Omdat de zijkanten en achterkant zo dicht bij het hoofd worden gehouden, is het gemakkelijk te onderhouden en te verzorgen, en kan het op verschillende manieren worden gestyled. Het is ook geweldig voor degenen die willen experimenteren met hun look, omdat het zo gemakkelijk veranderd kan worden.

De high fade is een veelzijdige look die perfect is voor wie er stijlvol en on-trend uit wil zien. Hij kan worden aangepast aan elke gezichtsvorm, haarstructuur en levensstijl. Of je nu een man bent die op zoek is naar een scherpe en edgy look of een meisje dat een beetje glamour aan haar look wil toevoegen, met dit kapsel maak je zeker een statement.

Dit vind je misschien ook leuk...