2023, Baard, Bruin, Fade, Herenkapsel, Kort, Kroes, Krullen, Mannenkapsel, Opgeschoren, Voorjaar, Winter, Zomer

Sterk krullend haar bij mannen

Krullend haar

Voor veel mannen kan het hebben van krullend of kroeshaar een uitdaging zijn als het gaat om het vinden van een kapsel dat er geweldig uitziet. Maar maak je geen zorgen – er zijn verschillende stijlen om uit te kiezen en dit model laat precies dat zien.

De laatste trend

Bij dit model is gekozen voor een medium fade-stijl, met wat extra lengte aan de bovenkant. Dit is een geweldige manier om elke vorm van krullend haar of kroes haar te stylen en is op dit moment zeer in de mode. Met de baard op dezelfde manier gestyled, wordt een evenwichtige, elegante en moderne look bereikt.

Krijg je haar onder controle

Een fade is een van de meest populaire looks voor mannen met krullend haar of kroes haar en dit voorbeeld laat zien waarom. Het is een geweldige manier om krullend of kroeshaar onder controle te houden en te stylen. Met de extra lengte die op de bovenzijde is aangehouden, kan het haar nog steeds op verschillende manieren gestyled worden en hierdoor kun je je kapsel  aanpassen op verschillende manieren voor diverse gelegenheden of stemming.

Unieke look

Om de look af te maken en echt iets unieks en moderns te creëren, heeft dit model de baard op dezelfde manier gestyled als het haar. Dit creëert een algemeen gevoel van eenheid en balans, terwijl elk individueel kenmerk van de look nog steeds tot in de perfectie kan worden vormgegeven.

Onderscheidt je van de rest Voor elke man die een statement wil maken met zijn kapsel en baard, is dit een goed voorbeeld om te volgen. Met een medium fade  en de baard op dezelfde manier gestyled, wordt een uitgebalanceerde, elegante en moderne look bereikt. Perfect voor elke man die zich wil onderscheiden van de massa

Dit vind je misschien ook leuk...