2023, Bruin, Herenkapsel, Herfst, Kort, Kroes, Krullen, Mannenkapsel, Najaar, Opgeschoren, Pony, Winter, Zomer, Zwart

Kort krullend herenkapsel

Krullend

Als je krullen hebt, kun je er natuurlijk voor kiezen om je haar te laten groeien en het volume te gebruiken die krullen je geven. Maar als je op zoek bent naar een meer eigentijdse en stijlvolle look, kunt je ook kiezen voor een kort kapsel zoals dat in dit model. Dit kapsel heeft een pony dat een strakke, moderne look creëert en de korte zijkanten benadrukken de contouren van het gezicht.

Laat je gezicht goed uitkomen

Voor mannen zijn korte kapsels een uitstekende manier om hun gelaatstrekken te laten zien, en deze stijl is geen uitzondering. De pony geeft het kapsel een modieuze rand en de korte zijkanten vestigen de aandacht op het gezicht. De snit heeft ook veel textuur en beweging, waardoor het er geweldig uitziet op alle soorten haar.

Kies jouw optie

Als je krullend haar hebt, is deze stijl een geweldige manier om je natuurlijke textuur en volume te laten zien. De pony kan strak worden gestyled om het kapsel nog karakteristiek te makenen de zijkanten kunnen strak worden afgezet om het nog meer een moderne look te geven. Deze stijl kan ook gemakkelijk worden onderhouden, omdat er niet veel stylingproducten of hulpmiddelen voor nodig zijn.

Dit model pas bij ieder gezicht

Een ander groot ding over deze stijl is dat het ziet er geweldig uit op alle gezichtsvormen. Of je nu een rond, ovaal, vierkant of hartvormig gezicht hebt, deze stijl ziet er geweldig uit. En omdat het kort is, neemt het niet te veel tijd in beslag om te stylen en te onderhouden.

Kies voor kort

Dus als je op zoek bent naar een stijlvol, modern kapsel dat je gelaatstrekken laat zien en je een strakke, eigentijdse look geeft, dan is dit korte kapsel de perfecte keuze. Het is gemakkelijk te stylen en te onderhouden, en het ziet er geweldig uit op alle gezichtsvormen. Dus als je krullen hebt, wees dan niet bang om voor een kort kapsel te gaan dat je een modieus randje geeft.

Dit vind je misschien ook leuk...