2023, Herenkapsel, Herfst, Kort, Mannenkapsel, Najaar, Opgeknipt, Opgeschoren, Pony, Rossig, Voorjaar, Zomer

Kort haar korte pony

Korte pony voor mannen

Het komende jaar is de trend voor mannenkapsels kort en dat is al een tijdje bekend. Maar wat je nu ook steeds meer ziet, is dat mannen kiezen voor een korte pony. Dit is een subtiele verandering die het kapsel net iets anders maakt dan een standaard korte coupe.

Style het eens anders

Een korte pony kan op verschillende manieren worden gestyled en is geschikt voor bijna elke gezichtsvorm. Een rechte, strakke pony kan een hoekige uitstraling geven, terwijl een gelaagde pony zorgt voor een meer natuurlijke uitstraling. Het is ook mogelijk om de pony opzij te kammen voor een meer casual look.

Nog meer voordelen

Een bijkomend voordeel van een korte pony is dat het een mannelijke uitstraling kan geven aan mannen met fijnere gelaatstrekken. Een korte pony kan ook helpen om het voorhoofd te bedekken en eventuele inhammen te verbergen.

Kortom, de trend van het komende jaar voor mannenkapsels is kort en een korte pony is daarbij een subtiele maar stijlvolle toevoeging. Het kan het kapsel net iets anders maken en is geschikt voor bijna elke gezichtsvorm. Probeer het zelf eens uit en kijk wat het voor jou doet!

Dit vind je misschien ook leuk...