2023, 50 plus, 50+, Achterover gekamd, Baard, Grijs, Herenkapsel, Kort, Kuif, Mannenkapsel, Pompadour, Stijl, Voorjaar, Winter, Zomer, Zwart

Heerlijk gestyled mannenkapsel

Gestyled mannenkapsel

Heb je ook zo’n herenkapsel waar je gewoonweg geen genoeg van kan krijgen? Heb je ook de afgelopen maanden het gevoel gehad dat je altijd weer naar een nieuwe look zoekt? Dan hebben we goed nieuws voor je! De Pompadour-kapsel is een kapsel dat je geheid zal doen stralen. Dit kapsel is een absolute trend en het is een must-have voor elke man die trendgevoelig is.

Klassieker

Het kapsel is een klassieker die bijna alle generaties heeft gekend. Het is een menkapsel dat netjes en strak is, maar toch niet té strak dat het je gezicht onnatuurlijk maakt. Met de Pompadour creëer je een stijlvolle look met langere haren en een mooie kuif.

Blijf op de hoogte

Wil je op de hoogte blijven van alle herenkapsels die er zijn? Blijf dan zeker onze website volgen. Wij zullen je op de hoogte houden van alle trends en andere kapsels die je kunt kiezen. Onze vriendelijke stylisten staan ook altijd klaar om je tips te geven die je kunt gebruiken om je kapsel naar een hoger niveau te tillen.

Val op

Dus als je op zoek bent naar een mannenkapsel dat je gezicht goed laat uitkomen en dat trendy is, kies dan voor de Pompadour-kapsel. Dit is een kapsel dat je op verschillende manieren kunt dragen. Ga je voor strak, of voor los? Het is maar net waar je je het meest comfortabel bij voelt. Wat je ook kiest, met deze herenkapsel zul je zeker opvallen.

Dit vind je misschien ook leuk...