2024, Herenkapsel, Mannenkapsel

Haartrends voor mannen in 2024: langer, speelser en vol volume

  • Langer haar

Langer haar is een van de belangrijkste trends voor mannen in 2024. Dit is een mooie manier om je persoonlijkheid te laten zien en om te experimenteren met verschillende looks. Lang haar kan worden gestyled in een slicked back look, een pompadour of een natuurlijke, nonchalante look.

  • Speelse lagen

Lagen zijn een geweldige manier om volume en textuur aan je haar toe te voegen. Ze zijn perfect voor mannen met dun haar of voor mannen die een meer speelse look willen creƫren. Lagen kunnen worden geknipt in zowel kort als lang haar.

  • De undercut

De undercut is nog steeds een populaire trend voor mannen in 2024. Dit kapsel is gekenmerkt door kort haar aan de zijkanten en achterkant van het hoofd en langer haar bovenop. De undercut kan worden gestyled op verschillende manieren, waardoor het een veelzijdige keuze is.

  • De slicked back look

De slicked back look is een klassieke look die altijd in de mode is. Dit kapsel is gekenmerkt door glad, achterover gekamd haar. De slicked back look is perfect voor formele gelegenheden of voor mannen met een stijlvol imago.

  • De pompadour

De pompadour is een klassieke look die in 2024 een comeback maakt. Dit kapsel is gekenmerkt door hoog, opgestoken haar aan de voorkant van het hoofd. De pompadour is perfect voor mannen met een zelfverzekerd imago.

Welke trend is jouw favoriet?

Dit vind je misschien ook leuk...