2023, Blond, Golvend, Halflang, Herenkapsel, Herfst, Krullen, Mannenkapsel, Najaar, Nonchalant, Pompadour, Warrig, Winter

Een pompadour met een twist: een trendy kapsel voor mannen

Een trendy kapsel voor mannen

Een nieuw kapsel kan een frisse en leuke verandering zijn voor je uiterlijk. Maar soms is het lastig om inspiratie te vinden voor een kapsel dat bij je past. Daarom hebben we een blog artikel geschreven over een kapsel dat je ziet op de foto. Dit kapsel is geschikt voor mannen die houden van een stoere en moderne look.

Het kapsel op de foto is een soort van pompadour, maar dan met een twist. Een pompadour is een kapsel waarbij het haar bovenop het hoofd lang is en naar achteren wordt gekamd, terwijl de zijkanten kort zijn. Dit kapsel is al heel lang populair bij mannen, omdat het een klassieke en elegante uitstraling geeft. Maar de pompadour kan ook heel trendy en hip zijn, als je er wat variatie in brengt.

De variatie die je ziet op de foto is dat het haar bovenop het hoofd niet helemaal naar achteren wordt gekamd, maar ook een beetje naar de zijkant. Dit geeft het kapsel een speels en asymmetrisch effect. Ook is het haar bovenop het hoofd wat langer dan bij een traditionele pompadour, waardoor het meer volume en textuur heeft. Het haar aan de zijkanten is ook niet helemaal kaalgeschoren, maar heeft nog een beetje lengte. Dit maakt het kapsel minder streng en meer casual.

Om dit kapsel te creëren, heb je een goede föhn, een kam, een ronde borstel en wat haarproducten nodig. Je begint met het wassen van je haar en het drogen met een handdoek. Vervolgens breng je wat mousse of gel aan op je haar, vooral op het haar bovenop je hoofd. Dan pak je de föhn en de ronde borstel en föhn je het haar bovenop je hoofd naar achteren en naar de zijkant, terwijl je de borstel draait om het haar te krullen. Je kunt ook je vingers gebruiken om het haar wat rommeliger te maken. Als je tevreden bent met de vorm van je haar, kun je wat wax of pomade aanbrengen om het haar in model te houden. Je kunt ook wat haarspray gebruiken voor extra stevigheid. Voor de zijkanten kun je gewoon een kam gebruiken om ze glad te strijken.

Dit kapsel is ideaal voor mannen die een rond of ovaal gezicht hebben, omdat het de gezichtsvorm verlengt en balanceert. Het is ook geschikt voor mannen die dik of krullend haar hebben, omdat het de natuurlijke textuur van het haar benadrukt. Het is wel belangrijk om dit kapsel regelmatig bij te knippen, vooral de zijkanten, om het netjes te houden.

We hopen dat dit blog artikel je heeft geholpen om inspiratie te vinden voor een nieuw kapsel. Dit kapsel is slechts een voorbeeld van de vele mogelijkheden die er zijn om je haar te stylen. Je kunt altijd experimenteren met verschillende lengtes, kleuren en producten om je eigen unieke look te creëren. Het belangrijkste is dat je je goed voelt met je kapsel en dat het past bij je persoonlijkheid en stijl. Veel plezier met je nieuwe kapsel! 😊

Dit vind je misschien ook leuk...