2023, Blond, Donkerblond, Halflang, Herenkapsel, Mannenkapsel, Opgeschoren, Undercut, Voorjaar, Warrig, Winter, Zomer

De mullet voor mannen

Mullet

Mannen, als je op zoek bent naar een kapsel dat er trendy uit ziet en tegelijkertijd een beetje retro is, dan is het mullet herenkapsel perfect voor jou. Een paar jaar geleden zagen we dit kapsel al bij vrouwen en het is nog steeds erg populair. Tegenwoordig zien we het steeds meer bij mannen.

Veelzijdig kapsel

Het mullet herenkapsel is een veelzijdig kapsel dat op verschillende manieren gedragen kan worden. Dit kapsel heeft ultra korte zijkanten (undercut) en meer lengte boven op en aan de achterkant van het hoofd. De extra lengte aan de bovenkant en aan de achterkant kunnen worden gestyled met een kam of borstel.

Hihg and tight mullet

Een populair kapsel onder de heren is de ‘high and tight’ mullet. Hierbij is de bovenkant en achterkant van het hoofd relatief kort geknipt, terwijl de zijkanten en de bovenkant extra kort zijn. Door de korte zijkanten krijgt het kapsel meer body en volume.

Long and loose mullet

Een ander populair mullet herenkapsel is de ‘long and loose’ mullet. Hierbij is de bovenkant en achterkant langer geknipt dan bij de ‘high and tight’ mullet. De zijkanten en bovenkant zijn ook langer geknipt, waardoor het kapsel meer volume krijgt.Om de ‘long and loose’ mullet te stylen kun je een kam of borstel gebruiken en je haar naar achteren kammen. Op deze manier krijgt het kapsel een meer gestylde en nette look.

Trendy kapsel

Het mullet herenkapsel is een trend die in 2023 nog steeds erg populair zal blijven. Als je op zoek bent naar een kapsel dat er trendy uit ziet, maar tegelijkertijd ook een moderne en retro look heeft, dan is het mullet herenkapsel de perfecte optie

Dit vind je misschien ook leuk...