2023, Donkerblond, Fade, Herenkapsel, Kort, Mannenkapsel, Opgeschoren, Pony, Voorjaar, Winter, Zomer

De medium fade kapsel voor mannen

Medium fade

Als je op zoek bent naar een stijlvolle nieuwe look, is de medium fade de perfecte keuze voor mannen. Dit halflange kapsel biedt veel veelzijdigheid. Het is een look die alle kanten op kan – gekleed of casual – en die bij alle soorten gezichten goed staat.

Een populaire keuze

De je kapsel begint halverwege het hoofd en gaat snel over in de stijl van je keuze. Er zijn verschillende niveaus van fading, waaronder de high fade, de low fade en de medium fade. De medium fade is de populairste keuze, en het is een geweldige manier om een beetje stijl aan je look toe te voegen.

Ga je voor kort of heel kort

Het medium fade kapsel is een geweldige look voor elke man. Aan de bovenkant kun je kiezen voor meer of minder lengte, afhankelijk van je voorkeuren. Ga je voor een kortere snit, dan creëer je een meer gepolijste, strakke look. Ga je voor een langere stijl, dan kan het een geweldige manier zijn om wat textuur aan je haar toe te voegen.

Waar kies jij voor

In dit geweldige voorbeeld is gekozen voor een korte stijl bovenop en een korte pony. Dit geeft het kapsel een strakkere uitstraling en werkt geweldig bij steil of golvend haar. Je kunt ook verschillende stylingproducten gebruiken om verschillende effecten te bereiken, zoals het toevoegen van meer volume of textuur.

Kies voor stijl

Wat voor type man je ook bent, de medium fade is een geweldige manier om een beetje stijl en individualiteit aan je look toe te voegen. Het is een geweldige manier om je stijl bij te werken en kan, afhankelijk van de gelegenheid, omhoog of omlaag gekleed worden. Met een beetje styling en de juiste producten kun je de perfecte medium fade look creëren.

Dit vind je misschien ook leuk...